Littlehalo Art

Online Kreativt Fitnesscenter

*Since this is an offer which is only available in Denmark - for now, info about this will be in Danish.*

Midt i al stressen der er vores dagligdag kan man tit godt glemme at tage tid til sig selv og dyrke sin kreativitet. Det kan være totalt uoverskueligt at skulle skulle afsted til fysisk undervisning, og der var der min kollega, og ven Lise Højer fik en god idé. For bare fordi man har en travl hverdag betyder det ikke at man ikke skal kunne tage pusterum et par timer om ugen til bare at dyrke sig selv, og de ting man er glad for, eller godt kunne tænke sig at lære.
Online Kreativt Fitnesscenter er derfor til dig der vil have den mulighed, og har en lyst til at lære, men som ikke har tiden eller muligheden for at møde fysisk op til undervisning.

Der er et hav af muligheder, lige meget hvad for noget kunst man mest er til at skabe. Tegnekurser og malekurser ligger i høj kurs, og man kan tage det i lige præcis det tempo man har behov for.
Lige nu er det Lise og jeg selv der leverer undervisning, og der er lagt store planer for resten af 2019 og 2020.

Tilmelding til Online Kreativt Fitnesscenter hurtig og smertefri, og du kan hurtigt komme i gang med at lære og kreere.*

Bryg en god kop kaffe, og sæt dig godt til rette med det fortrukne medie, and get to it!

Er du ikke helt sikker i din sag, om det kunne være noget for dig, skulle du tage at skrive dit op til nyhedbrevet, der bliver leveret af hver fredag, hvor der altid medfølger et "ugens tip" der kan give et indblik i den undervisning vi tilbyder. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.


*Tilmelder du dig Online Kreativt Fitnesscenter via knappen nedenfor tjener jeg lidt penge, da jeg er en affiliate af Online Kreativt Fitnesscenter.

Online Kreativt Fitnesscenter