Littlehalo Art

Art Classes

*Since my classes are only available in Denmark - thus far, info on both drawing classes for kids and Art journalling will be in Danish*

Tegneskole for børn

Tegneskolen for børn er godt igang for 19. gang og derfor er der allerede nu mulighed for at sikre sig plads på næste tegneskole som starter til januar 2020. Tegneskolen forløber over 6 gange af to timer og henvender sig til børn i alderen 10-14 år.

Tegneskolen sluttes af med fernisering i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. sal, 4600 Køge hvor alle forældre, søskende, venner og bedsteforældre selvfølgelig er velkomne.

Tegneskole for børn kommer til at køre enten onsdag eller torsdag, alt efter om man vælger det øvede eller almindelige hold. Holdene kører over 6 uger fra kl. 16.30-18.30

Børnene skal ikke medbringe noget, alle materialer er med i prisen. Vi tegner klassisk tegning som handler om forståelse for lys og skygge samt ender ud i portrætter.

Alle detaljer som opstart og dato for fernisering kan ses når man tilmelder sit barn inde på kreativtfitnesscenter.dk

Tegnekurser for børn er blevet en stor succes – så tøv ikke for længe med at booke din plads der er kun plads til max 10 på holdet.

Tilmeld jer tegneskolen her!

Art Journalling

Bliver du også nogle gange låst fast i dine processer? Også mig.
Det kan være rigtig svært at få plads til at sætte sig ned og dedikere en masse timer til et enkelt værk, eller bare komme i gang med noget kreativt.
Det er her Art Journalling kommer ind i billedet. Du kender måske i forvejen bullet jounalling, som dette sagtens kan sammenlignes med. Her tager vi bare mere fat i kreative processer og arbejder virkelig med kreativiteten.
Det er en måde at arbejde med sine tanker og lære at lege og slippe kontrollen igen, som den gang vi var små, i en fiks lille størrelse man kan have med overalt.

Denne her form for undervisning er forholdsvis løs da hver ens Art Journal er så personlig, men det er et forum hvor du kan få nogle teknikker til at snige lidt mere kreativitet ind i din hverdag.

Art Jounalling holdet ligger hver torsdag, kl. 16-18.
Har man intet medlemskab til Kreativt Fitnesscenter koster det 300 pr. gang.
Har man Silver medlemskab koster det 150 kr. pr. gang.
Har man Guld medlemskab er det gratis at komme med på holdet.

Du kan læse mere om de medlemskaber Kreativt Fitnesscenter tilbyder her.

Tilmeld dig Art Journalling holdene her!